Brands

Shop efter brands og tøjmæker

 

Vi hos Frøken Bang elsker danske fashion brands! Her på webshoppen finder du et udvalg af tøjmærker, som formår at skabe moderigtigt tøj og fede accessories til enhver begivenhed og årstid. Med vores udvalg af brands er du klædt på til alt fra regnvejrsdage, blæsevejr og lune sommeraftener til hjemmeaftener på sofaen, byture med veninderne og arbejdet eller studiet.

Frøken Bang har nøje udvalgt de tøjmærker, som du finder her på webshoppen. Og vi har selektivt udvalgt hver enkelt genstand med fokus på de gode materialer og den gode pasform. Vi kan lide, når vi har mulighed for at variere vores garderobe og skabe et nyt og spændende look. Derfor kan du finde modetøj til en fordelagtig pris her.

Findes der noget bedre end en kjole, som sidder lige i skabet? Eller en bluse, som fremhæver dine feminine sider? Ikke hvis du spørger Frøken Bang. Vi tror på, at vi er, hvad vi føler. Derfor vil vi gerne give vores kunder mulighed for at føle sig godt tilpas i bløde striktrøjer, lette sommerkjoler og elastiske bukser.

Vi har valgt at forhandle de brands, du finder her på siden, fordi disse brands hvert år lancerer flotte og stilrene kollektioner. De kollektioner, du finder på webshoppen, bærer præg af nordisk minimalisme og originalitet. Hos Frøken Bangs online dametøjsbutik finder du fantastiske hverdags-items fra tøjmærker såsom Pieces, Culture og Vila. Disse danske fashion brands tilbyder lækkert hverdagstøj, så du kan se godt ud hver dag.

Når vi har valgt at forhandle tøjmærker som Saint Tropez og Sisters Point, så er det fordi, vi ønsker at vores kunder skal nyde deres køb i lang tid. Vi har valgt disse brands, fordi de laver tøj, som afspejler tidens trends, fx blonder, flæser og kraver, men kollektionerne har stadigvæk et islæt af noget tidløst. Derfor kan du iføre dig disse designs igen og igen.

Frøken Bang forhandler brands, som er førerende inden for flotte og iøjefaldende accessories. Prøv for eksempel at se vores fine udvalg af tasker fra RE:DESIGNED by Dixie. Mangler du nogle flotte handsker eller et lækkert tørklæde, som sætter prikket over i’et, så se vores udvalg af accessories fra Pieces og Three M. Frøken Bang sælger modetilbehør online fra brands, som har fokus på et råt look blandet med boheme eller romantisk femininitet.

 

Udvalgte tøjmærker på FrkBang.dk

Generelt så hylder vores udvalgte brands den selvstændige og unikke kvinde. Derfor finder du også mange forskellige styles – alt fra mønstrede bukser, pæne skjorter og moderigtige blazere til klassisk denim, gode striktrøjer og ensfarvede bluser – på Frøken Bangs webshop. Så kan du sammensætte din egen personlige stil. Du kan hurtig give dine gamle jeans eller yndlingsbluse nyt liv med en flot trøje eller nederdel fra for eksempel Jacqueline de Yong eller Cream.

Lad dig rive med af en verden af lækre designermærker, som ikke bare emmer af femininitet, men som giver dig muligheden for at iklæde dig tidens flotteste dametøj. Uanset, om du er til farverige beklædningsgenstande, rå lædertasker eller klassiske skjorter, blazere og nederdele, så finder du et eksklusivt udvalg hos Frøken Bang.

Vores sortiment af tøj og accessories er udvalgt med hjertet, så vi kan tilbyde dig de fineste udpluk af de pågældende brands’ kollektioner. Derfor har vi ikke millionvis af varer – det har vi slet ikke brug for – men derimod et solidt udvalg af genstande og tøjmærker, som repræsenterer den moderne og modebevidste kvinde.

Kurv0
Ingen produkter i kurven!
Fortsæt shopping