Vila

Viser alle 2 resultater

Elegant dametøj fra danske Vila

Det danske tøjmærke Vila har slået benene væk under skandinaviske og europæiske kvinder, som alle dåner over brandets elegante designs. Oprindeligt blev Vila etableret under navnet Vitamin i starten af 80’erne.

Vitamin blev dog ikke taget godt imod på det danske detailmarked, og de blev derfor opkøbt af den danske modekoncern Bestseller i 1994 med henblik på at gøre brandet mere succesfuldt.

I dag er Vila et succesfuldt modebrand, som har butikker over hele verden. Vilas tøj hylder den feminine kvinde, og tøjet emmer af smukke og delikate detaljer såsom sløjfer, blonder og flæser.

Tøjmærket er indbegrebet af skandinavisk æstetik, og i deres design finder man inspiration fra det nordiske vejrs lunefulde temperament og den pulserende storby. Tøjbrandet skaber modetøj velegnet til de danske lune sommeraftener, kolde vintre og alle de overgangstider, som vi er så velkendte med.

Deres dametøj er blevet modtaget med åbne arme af kvinder i alle aldre, og det er ikke uden grund. Vilas tøj er sofistikeret med udgangspunkt i et enkelt og stilrent snit. Frøken Bang iklæder dig de nyeste og lækreste bluser, nederdele, cardigans mm. fra Vila, og din personlige stil får her et eventyrlystent og yndefuldt look.

Vila er dit kvalitetsstempel

Tøjet er i super kvalitet, og vasker du det efter vaskeanvisningen, kan tøjet holde til at blive brugt og vasket mange gange, uden at det går ud af facon. De skaber desuden stilrene accessories, som med garanti vil pifte dit outfit op.

Uanset, om du mangler en ny afslappet kjole til hverdag, en buksedragt til fredagsbaren, en god all-around overgangsjakke eller et par nye lækre vanter, så har Vila noget elegant at byde på.

Vila stiler efter at dække alle stilbevidste kvinders behov med elegant og fleksibelt modetøj, og de er et uundværligt element i den feminine kvindes garderobe.

Vilas tøjkollektioner giver dig mulighed for at vælge imellem romantiske prints, gode toppe og velsiddende bukser. Prøv for eksempel en ensfarvet kjole i lækker kvalitet fra Vila, et par sneakers og løst hår, hvis du vil peppe hverdagen lidt op.

Føl dig godt tilpas i tøj fra Vila, og handler du for mere end 300 kr. betaler Frøken Bang fragten.

Kurv0
Ingen produkter i kurven!
Fortsæt shopping