Tim og Simonsen

Viser 1–24 af 30 resultater

Køb modetøj og tilbehør fra Tim og Simonsen

Det danske tøjmærke Tim og Simonsen laver tøj, smykker, tasker og andet tilbehør til kvinder i alle aldre. Tøjet er til kvinden, som vil forkæle sig selv. Det er til kvinden, som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller design.

Hvad end det er tilbehør i ægte skind og læder, toppe fra basic-serien eller noget helt tredje, kan du være sikker på, at det er af højeste kvalitet, når du ifører dig beklædning fra Tim og Simonsen. Især basic-serien, som du kan få hos Frøken Bang er anbefalelsesværdig.

Det er en helt speciel serie af toppe, underkjoler og lignende, som er produceret af øko-certificeret italiensk mikrofiber. Tøjet er både åndbart, antibakterielt, antistatisk, allergivenligt og 100% farveægte.

Samtidig sørger det enkle og klassiske design for, at du kan bruge det til enhver lejlighed og sætte det sammen med lige, hvad du vil. Når du først har prøvet materialet og pasformen i sådan en top, bliver det svært at gå i noget andet.

I 2012 startede Annette Timmermann og Annette Simonsen virksomheden. I designet er det tydeligt at se, at det er to utroligt kreative og ikke mindst kvalitetsbevidste kvinder, som står bag.

De skaber både tøj til hverdag og til fest. De prøver grænser med unikke designs, men holder sig også til klassikerne. Tilbehøret fra Tim og Simonsen er din oplagte mulighed for at pifte dine outfits op. Prøv for eksempel de rå bælter, flotte tasker eller sko i ægte læder.

Når du køber tøj fra Tim og Simonsen hos Frøken Bang, kan du være sikker på, at du får det bedst mulige. Simonsen og Timmermann sørger nemlig for kun at designe tøj, som de selv ville gå i. Det er dit kvalitetsstempel.

Kurv0
Ingen produkter i kurven!
Fortsæt shopping