Three M

Viser 1–24 af 67 resultater

Shop de seneste trends fra Three M

Accessories med kant” lyder sloganet fra det danske fashionbrand Three M, som laver alt fra pelsnøgleringe, ruskindstasker og læderclutches til tørklæder, bælter og smykker.

De tror på, at det er de små detaljer, som sætter prikken over i’et. Med den filosofi har de sat sig for at skabe luksuriøst modetilbehør til den eventyrlystne og spontane kvinde, som gerne vil sætte lidt kulør på hverdagen.

Designerne bag Three M blander det elegante og feminine med det rå og upolerede. Three M’s tørklæder kommer i alle farver og mønstre, og de er i super kvalitet. Three M har intet mindre end en ny tørklædekollektion klar hver 6. uge.

Deres øreringe og halskæder er udarbejdet i messing og senere belagt med rhodium, og deres smykker varierer mellem et meget enkelt og stilrent udtryk og et mere farverigt og etnisk udtryk. De producerer selv deres smykker, og man mærker tydeligt den omhu, der er lagt i arbejdet.

I Three M’s smykkekollektion finder du armbånd, øreringe og halskæder dekoreret med perler, sten og læder. Deres accessories appellerer til kvinden, der forstår at pifte et simpelt outfit op med tørklæder, bælter, tasker mm. og på den måde sætte sit personlige præg på sit outfit.

Fuldend dit outfit med Three M

Three M’s tasker er en fryd for alle sanser: Duften af læderet, følelsen af ruskindet og de flotte visuelle farver er med til sætte det førnævnte prik over i’et. Uanset, om du mangler en rummelig arbejdstaske eller en smart clutch til byturen, så har Frøken Bang er bredt udvalg af flotte tasker.

Er dit klædeskab fyldt med ensfarvede kjoler, enkle jeans og basic toppe, så giver Three M dig muligheden for at sætte dit personlige præg på dit outfit med nogle funklende smykker. Er dit klædeskab derimod fyldt med spraglede kjoler og toppe med monstrøse mønstre, så fuldend dit look med tilbehør fra Three M.

Med de mange og varierende accessories fra Three M, kan du være sikker på at finde noget, som passer til din personlighed. Frøken Bang har et bredt udvalg af Three M’s accessories, og vi giver altid en hurtig levering og fri fragt, hvis du handler for mere end 300 kr.

Kurv0
Ingen produkter i kurven!
Fortsæt shopping