Sisters Point

Viser 1–24 af 38 resultater

Shop de nyeste trends fra Sisters Point

Fashionbrandet Sisters Point klinger familiært i de fleste ører. Sisters Point er kendt for deres mange årlige tøjkollektioner, som er i tråd med de nyeste trends, og de er elsket for deres innovative designs, som både er festlige og praktiske.

Tøjmærket er danskejet, men du finder deres modetøj til salg i butikker flere steder i Europa. Brandet blev grundlagt i 1994 med en vision om at skabe energisk og moderigtigt tøj til kvinder, der ønsker et ungdommeligt look.

Sisters Point skaber dametøj med udgangspunkt i de nyeste strømninger inden for modebranchen, men de har altid fokus på, at tøjet skal være sjovt og varierende. Tøjmærket laver feminint og farverigt modetøj til café-turen med veninderne, til årsfesten og til den praktiske hverdag, som ikke altid behøver at være grå.

Med shorts i lyse naturfarver, behagelige bluser i sarte pastelfarver og overdådige trøjer, kan du frit sammensætte en personlig stil, som sprudler af overskud. Sisters Point klæder dig på fra top til tå, fra inderst til yderst, hele året rundt.

Udfold din personlighed

Ifør dig en kjole i en frisk farve med et par lækre strømpebukser og en ensfarvet cardigan til hverdag. Skal du finde en nytårskjole, der fremhæver alle dine gode sider, eller skal du finde et par jeans og en sød top, som går til andre styles i din garderobe, så er du havnet det rigtige sted.

Tøjkollektionen tilfredsstiller de fleste stilbevidste kvinders behov og med dristige mønstre og elegante snit, får du her modetøj, som du vil glædes over i lang tid.

Med dametøj fra Sisters Point er du sikker på en festlig hverdag. Hos Frøken Bang får du både festkjoler, klassiske denim-jeans og basic toppe fra Sisters Point til en god pris.

Med et bredt udvalg kan du være sikker på, at du finder noget, som passer til dig og dine behov. Start en fest i din garderobe og lav en sikker investering med billigt modetøj. Hos Frøken Bang får du altid hurtig levering og også fri fragt, når du handler for mere end 300 kr.

Kurv0
Ingen produkter i kurven!
Fortsæt shopping