Saint Tropez

Viser 1–24 af 72 resultater

Shop tøj fra Saint Tropez online her

Tøjmærket Saint Tropez har siden 1986 hjulpet kvinder med at se feminine og fremragende ud. Navnet, Saint Tropez, stammer fra kystbyen af samme navn beliggende i den franske riviera. Byen er kendetegnet ved romantiske stræder, en funklende havnepromenade og farverige husfacader. Det er ikke svært at se, hvor fashionbrandet har deres inspiration fra.

Saint Tropez’ tøjkollektioner oser af romantik, varme farver og eksotiske mønstre. Deres design appellerer til den selvsikre og selvstændige kvinde, som ønsker kvalitet for pengene. Det er et yderst produktivt tøjmærke, som lancerer intet mindre end 10 kollektioner om året. Derfor kan du være sikker på, at de altid er klar med nyt moderigtigt tøj, som lever op til de nyeste modetendenser.

Hos Frøken Bang finder du et bredt udvalg af Saint Tropez’ modetøj, som klæder dig godt på hele året rundt. Flotte kjoler, behagelige bukser og toppe med eksklusive mønstre er noget af det, du finder her hos Frøken Bang.

Selvom tøjmærket rimer på fransk sol og varme, så er deres kollektioner spækket med lækre styles, som passer til efteråret og den nordiske vinter: Saint Tropez laver alt fra overgangsjakker og bluser til det blæsende efterår til strikkjoler og frakker til vintersæsonen, men de påklæder dig selvfølgelig også, når det er tid til de varmere sæsoner.

Saint Tropez’ design er karakteriseret ved fine snit, feminine detaljer og lækre materialer, som smyger sig om din krop. Tøjbrandet lægger vægt på, at femininitet kan udtrykkes på mange forskellige måder, og derfor varierer deres feminine udtryk fra kollektion til kollektion.

Kontinuitet i designs

De er desuden gode til at genbruge deres mønstre, hvilket betyder, at du ofte ser det samme design i for eksempel en kjole, et par shorts og en buksedragt. På den måde kan du se feminin og sofistikeret ud, lige meget om du er til bukser eller kjoler.  Uanset, om du er til jordfarver, botaniske prints eller delikate blonder, så har de en moderigtig løsning til dig.

Deres dametøj er gennemtænkt ned til sidste detalje, og det er nøglen til deres internationale succes. Saint Tropez har lanceret omkring 30 konceptbutikker i Danmark, og de har omkring 1.000 butikker på verdensplan. Vil du gerne tilføje et feminint touch til din fest- og hverdagsgarderobe, så er deres tøj det sikre valg. Husk, at Frøken Bang giver fragten, hvis du køber for mere end 300 kr.

Kurv0
Ingen produkter i kurven!
Fortsæt shopping