RE:DESIGNED by Dixie

Viser alle 6 resultater

Dametasker fra RE:DESIGNED by Dixie

I 2003 blev det anerkendte taskemærke Dixie grundlagt, og de fik hurtigt succes. I 2015 valgte Dixie at relancere sig selv under navnet RE:DESIGNED by Dixie. Dette var et strategisk led i deres plan om at indtage det internationale marked.

RE:DESIGNED er et skandinavisk taskebrand, som laver stilfulde skindtasker. De tilbyder en bred vifte af flotte kvalitetstasker, som varierer i farve, størrelse og form. Dixies feminine ruskindstasker emmer af raffinement, men de passer samtidig ind i den praktiske hverdag, hvor en god taske skal kunne holde til lidt af hvert.

Designertasker fra Dixie er i god kvalitet, og tasken er en investering, som du vil nyde mange år ud i fremtiden. Skuldertasker fra Dixie er karakteriseret ved et råt men feminint udtryk. En lædertaske, clutch, crossbody eller læderpung fra RE:DESIGNED er med sit bløde kalveskind, flotte detaljer og rummelige design den perfekte gave til dig selv eller den, du holder af.

En taske er super personlig. Den skal kunne rumme alt fra læbestift, mobil og penge til saltpastiller, tablet og frokost. Derfor skal du ikke gå ned på udstyr, når det kommer til en flot taske, som afspejler dig og fuldender dit look – hver dag. Taskerne fra RE:DESIGNED har et klassisk look, der gør, at de aldrig går af mode.

Tasker til dit behov

RE:DESIGNED by Dixie laver tasker med gode rum, der passer til dine behov.

Hos Frøken Bang har vi et bredt udvalg af RE:DESIGNED by Dixie tasker, og du kan her frit vælge mellem de mange forskellige designs. Måske du er til en ruskindstaske med synlig lynlås? Eller måske er du til farvet læder med et strejf af rå glamour?

RE:DESIGNED by Dixie henvender sig til den moderne stilbevidste kvinde, som gerne vil udstråle en nedtonet og rå elegance. RE:DESIGNED by Dixies kollektioner udarbejdes sæson efter sæson altid med fokus på et tidløst design, så du kan bruge tasken til samtlige outfits og begivenheder.

Står du og mangler en festtaske, weekendtaske eller crossovertaske, så har RE:DESIGNED by Dixie en stilfuld løsning til dig. Frøken Bang tilbyder dametasker i læder og ruskind fra RE:DESIGNED, og vi betaler fragten, hvis du handler for mere end 300 kr.

Kurv0
Ingen produkter i kurven!
Fortsæt shopping