Pieces

Viser 1–24 af 57 resultater

Pieces er mode til alle danske kvinder

Pieces er et all-around fashionbrand, der laver alt fra smykker, tasker og tørklæder til sko og tøj. Pieces’ kollektioner indeholder tøj, sko og smykker til enhver lejlighed.

Hos Frøken Bang finder du tøj, der både går godt til en hyggeaften derhjemme, en tur på café med veninderne og en dag på kontoret. Pieces’ tøjkollektioner har vundet stort indpas i Danmark. Og de lancerer årligt yndefuldt undertøj og moderigtigt hverdagstøj med sans for detaljen. De appellerer til den modebevidste kvinde, som gerne vil forkæle sig selv.

Pieces’ designs er til kvinden, som gerne vil føle sig smuk og godt tilpas på alle tider af døgnet – fra inderst til yderst. Desuden er tøjmærket blevet synonym med god kvalitet til en god pris. Deres tøjkollektioner består af lækre materialer og enkle designs, hvor der er sparet på voldsomme mønstre, kraftige flæser og pangfarver.

Pieces holder sig til det klassiske og enkle look med flotte detaljer, som sætter et raffineret prik over i’et. Du går aldrig galt i byen med deres lækre bluser, bløde tunikaer, hverdagskjoler og stramme jeans.

Tøjmærket Pieces henvender sig til kvinder i alle aldre. Deres sortiment byder på tøj, som kan plukkes på kryds og tværs. På den måde kan du skabe din helt egen unikke stil med tøj og accessories fra deres designs.

Dansk kvalitetsdesign

Pieces er et dansk tøjmærke, som startede med at lave accessories i 2003. Sidenhen har fashionbrandet haft travlt. Og de forsyner nu kvinder over hele landet med både feminine, rå og eventyrlige designs og accessories. Man mærker tydeligt deres engagement og kreativitet, når man står med deres rummelige tasker, bløde tørklæder og fine bluser i hånden.

Pieces er en del af Bestseller-koncernen, som er din garanti for kvalitet og nyskabende trends. Tilføj et råt udtryk eller en strejf af romantik til dit outfit med deres accessories. Hos Frøken Bang har vi samlet det bedste udvalg af dametøj, tasker og modetilbehør fra Pieces. Det betyder, at du for eksempel kan fuldende dit look med et flot tørklæde eller pifte din garderobe op med en ny moderigtig nederdel.

Forkæl dig selv med nye lækkerier, så forkæler Frøken Bang dig med hurtig levering og fri fragt, hvis du handler for mere end 300 kr.

Kurv0
Ingen produkter i kurven!
Fortsæt shopping