My Essential Wardrobe

Viser 1–24 af 35 resultater

My Essential Wardrobe jeans og tøj til alle kvinder

Tøjmærket My Essential Wardrobe, ofte forkortet til MEW, skaber jeans til kvinder under forudsætningen om, at alle kvinder er unikke. Brandets mission er at få alle kvinder til at føle sig smukke. MEW designer tøj til den selvsikre kvinde, som har en passion for mode. Hun ifører sig sit tøj for at udtrykke sin egen stil. Det kan hun netop gøre med MEW underspillede og tidløse look.

”All women deserve a pair of flattering jeans”, og derfor tilbyder MEW tre forskellige pasformer: Custom, Curved og Free fit. Så uanset, hvordan du er skabt, kan du finde et par My Essential Wardrobe jeans, som passer til dig og dit look.

Mere end jeans

Selvom passionen for jeans er kernen i My Essential Wardrobe, beskæftiger de sig med alle former for tøj. Fælles for det hele er, at tøjet skabes som en forlængelse af din stil og dermed en forlængelse af din personlighed. Mærket ved, at det handler mindre om tøjet og mere om kvinden, der bærer det.

Tøj fra My Essential Wardrobe får dig til at føle dig smuk. Både udenpå og indeni. Uanset om det er en top, skjorte, denimjakke eller noget helt fjerde, du leder efter, kan du finde det fra My Essential Wardrobe. Deres sortiment strækker sig fra basisvarer til kjoler, som kan være et helt outfit i sig selv.

Prøv for eksempel en af de stilede striktrøjer i smukke farver. Sådan en kan virkelig bringe dit outfit til nye højder. Priserne er meget retfærdige, så du kan fylde skabet med tøj fra DH. Så er du sikker på, altid at have noget at tage på. Og sikker på, altid at have noget, der passer.

My Essential Wardrobe er en del af DK Company, som er en af Danmarks førende mode- og livsstilsbrands. MEW er skabt af tekstileksperter og folk med holdninger om udvikling af tøj og mode. Hos My Essential Wardrobe findes der ikke noget idealmål. Jeans fra MEW bliver tilpasset, så de passer de fleste. For som de selv siger: ”Alle kvinder har ret til seje jeans!”

Kurv0
Ingen produkter i kurven!
Fortsæt shopping