M.A.P.P. og Moondust

Viser alle 4 resultater

Designertøj fra M.A.P.P. og Moondust

M.A.P.P. og Moondust er to danske brands, som begge er ejet af den internationale modevirksomhed Marc Lauge A/S. Marc Lauge har mere end 30 års erfaring med modebranchen, og du mærker tydeligt dette indgående kendskab til materialer og trends, når du ifører dig tøj fra M.A.P.P og Moondust.

M.A.P.P. blev etableret i år 2000 med det formål at skabe smarte og trendsættende jeans til kvinder i alle aldre. M.A.P.P. er et produktivt tøjmærke, som er vellidt i hele Skandinavien og Tyskland. De har hovedsæde i Jylland og lancerer tøjkollektioner flere gange årligt.

Mens M.A.P.P. er centreret omkring det rå og upolerede, fokuserer Moondust på det klassiske look med et strejf af elegance og fine detaljer. De lægger begge en ære i godt håndværk, og de laver kvalitetsjeans og dametøj med et kreativt og innovativt design til kvinden, som tør stå ved sig selv og sine holdninger.

Prøv et par stramme mørke jeans fra M.A.P.P. til en hvid feminin top fra Moondust for at skabe en god balance mellem det rå og det feminine. Uanset, om du har bløde hofter, lange ben eller en fyldig bagdel, så har M.A.P.P. et par jeans, der passer til din krop.

Jeans og bukser er det fundamentale i ethvert outfit, og derfor er det vigtigt, at dine jeans ikke gnaver eller sidder for løst. M.A.P.P. tror på, at det skal være nemt at se godt ud, og det velkendte udtryk “man må lide for skønheden” eksisterer ikke i M.A.P.P.s univers.

Design er tilpasset den modemæssige tidsånd.

Derfor kan du altid være sikker på moderigtigt dametøj, når du handler tøj fra M.A.P.P. og Moondust hos Frøken Bang.

Leder du efter et par bukser eller jeans med en suveræn pasform, så er du kommet til den rette: Frøken Bang har et bredt udvalg af bukser, jeans og denim fra M.A.P.P. Det er ikke uden grund, at tøjmærket M.A.P.P. er et af de mest populære mærker for jeans i Danmark.

Når du først har iført dig et par jeans fra M.A.P.P., så har du ikke lyst til at tage dem af igen. Et par fede jeans fungerer både til fest og til hverdag. M.A.P.P. jeans går ligeledes godt både til sandaler, sneakers og støvler. Husk, at Frøken Bang giver fri fragt, når du handler for mere end 300 kr.

Kurv0
Ingen produkter i kurven!
Fortsæt shopping