Jacqueline de Yong

Viser 1–24 af 126 resultater

Køb modetøj fra Jacqueline de Yong (JDY)

Fashionbrandet Jacqueline de Yong, ofte forkortet til JDY, henvender sig til stilbevidste kvinder i alle aldre. Jacqueline de Yong hører under tøjmærket Only, og der findes en del ligheder mellem de to brands. Tøjmærket JDY dekorerer deres tøj med rå mønstre, sølvfarvede lynlåse og smarte prints: Detaljer, som understreger den urbane storbystil.

Jacqueline de Yong bevæger sig meget ovre i de mørke farver, hvilket komplementære den feminine kvindekrop. Kvinden, som bærer Jacqueline de Yongs tøj, er kompromisløs i sin tøjstil. Fra klassiske nederdele til bomuldsbluser sammensætter tøjbrandet kollektioner således, at man altid kan finde noget, som man mangler. Designet er meget fleksibelt, hvilket betyder, at tøjet går godt til utrolig meget. På den måde kan du nemt sammensætte tøjet, så du får det udtryk, som du ønsker.

Hos Frøken Bang finder du de nyeste kollektioner fra Jacqueline de Yong, og du kan være sikker på, at du finder noget, som passer til dine yndlings jeans, eller som passer til den kjole, du gerne vil pifte op med et råt twist. JDY laver tøj til alle slags lejligheder: Hvad enten, der er tale om en hjemmeaften på sofaen, fest eller arbejde, så iklæder Jacqueline de Yong dig fra top til tå.

Tøjmærket JDY oser af raffinement, og minder om det tøj, vi ser på catwalken i Milano. Deres design har fået en fast plads på de danske og internationale modehylder, og tøjmærket er på kort tid blevet en af danskernes foretrukne leverandører af denim og jeans.

Jacqueline de Yongs kollektioner byder på mange forskellige bukser og jeans – alt fra klassisk denim og stramme jeans til bløde stofbukser. De har fokus på, at tøjet skal være til at betale, og derfor har du mulighed for at tilføje mange stykker tøj til din garderobe – så er du sikker på, du aldrig ender i situationen, hvor du føler, at du ikke har noget at tage på. Udover smarte jeans, byder tøjmærket JDY for eksempel på lækre striktrøjer, afslappede kjoler, gode all-around cardigans og regntøj.

Med Jacqueline de Yongs dametøj får du mere end blot et par bukser eller en bluse; du får muligheden for at udtrykke din personlighed. Hos Frøken Bang kan du skabe et feminint og råt udtryk med modetøj fra Jacqueline de Yong (JDY). Shop for mere end 300 kr., så giver vi fragten! Leveringen er altid lynhurtig, så du kan hoppe i dit nye tøj med det samme.

Kurv
Ingen produkter i kurven!
Fortsæt shopping