Cream

Viser 1–24 af 59 resultater

Yndefuld mode fra Cream

Det danske fashionbrand Cream er kendt for deres detaljerige og yndefulde kollektioner. Cream iklæder den modebevidste kvinde fra top til tå: De laver alt fra støvler, bluser og underkjoler til frakker, tørklæder og vanter. Creams dametøj bygger på romantisk boheme, som i høj grad hylder den feminine kvinde.

Cream designer under mottoet ”Lovely Detail Extravaganza”. De gør en dyd ud af at gøre hverdagen lidt mere ekstraordinær. Det romantiske look kommer til udtryk i tøjets bløde snit, flæser og blonder. Creams modetøj er skabt ud fra visionen om at lave funktionelt og komfortabelt tøj, som får dig til at se brandgodt ud.

Og, vigtigst af alt, så er tøjet i super kvalitet. Tøjmærket Cream bevæger sig mellem sarte pastelfarver, lyse naturfarver og rolige mørke farver. Cream tager udgangspunkt i fine lag på lag-effekter, som giver tøjet dybde.

Selvom Creams tøjkollektioner henvender sig til den praktiske hverdag, er der ikke sparet på detaljerne: Brandets design emmer af sofistikeret femininitet og fløjlsblød romantik. Tøjmærket Creams karakteristiske stil blander glamour og boheme, og de runder looket af med et twist af rå og urban æstetik.

Hos Cream finder du lune striktrøjer, som er til at dåne over, mønstrede nederdele, som er med til at markere din stil og lange kjoler, som smyger sig om din krop. Om du er til blazere eller løstsiddende kjoler, høje støvler eller sandaler, så har de en stilfuld løsning, som passer til dig.

De fleste styles fra Cream matcher hinanden på kryds og tværs. Og det er derfor nemt at skabe sit helt eget unikke look. Frøken Bang foreslår, at du sammensætter de forskellige farver og kollektioner fra Cream, og på den måde skaber en feminin og personlig hverdagsgarderobe.

Tøjmærket Cream har fået en blomstrende renæssance det sidste årti. De skaber moderne og stilsikre kollektioner, som stemmer overens med de nyeste trends – men til en overkommelig pris. På trods af modebranchens lunefulde væsen har de bibeholdt deres karakteristiske stil.

Og du kan være sikker på at finde nogle af dine yndlings basics her. Hos Frøken Bang finder du et godt udvalg af Creams fantastiske dametøj. Frøken Bang tilbyder en hurtig levering, og du får fri fragt, når du køber for mere end 300 kr. Pep din hverdagsgarderobe op med romantisk tøj til en billig pris.

Med tøj fra Cream går du ikke galt i byen. Deres designs har bevidst sig selv år efter år. Du finder de nyeste items på toppen af siden. Shop de styles, som du elsker. Cream sørger for, at de følger tidens moderetning!

Kurv0
Ingen produkter i kurven!
Fortsæt shopping